Google Website Translator Gadget

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Σουφλέ Σοκολάτας



Υλικά:

Α' ΜΕΙΓΜΑ
227gr βούτυρο ευρωπαϊκό
240gr κουβερτούρα

Β' ΜΕΙΓΜΑ
4 αυγά
4 κρόκους
227gr ζάχαρη κρυσταλλική

Γ' ΜΕΙΓΜΑ
50gr αλεύρι

Εκτέλεση:

Λιώνουμε σε μπεν μαρί το Α' ΜΕΙΓΜΑ. Αφού λιώσει, με ένα σύρμα χειρός χτυπάμε καλά για να ομογενοποιηθεί πλήρως. Έπειτα χτυπάμε το Β' ΜΕΙΓΜΑ με σύρμα (ή με μίξερ για πιο γρήγορα) μέχρι να ασπρίσει. Ρίχνουμε το Α' ΜΕΙΓΜΑ στο Β' ΜΕΙΓΜΑ και ομογενοποιούμε καλά με μια σπάτουλα. Προσθέτουμε και το Γ' ΜΕΙΓΜΑ και ομογενοποιούμε κατά τον ίδιο τρόπο (σπάτουλα). Βουτυρώνουμε φορμίτσες του κέικ και τις περνάμε από αλεύρι. Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 8'. Σερβίρεται κατα προτίμηση με παγωτό βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...