Google Website Translator Gadget

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Jeff Dunham: ένας χαρισματικός εγγαστρίμυθος


Όποιος δεν γνωρίζει τον Jeff Dunham και κυρίως όποιος δεν έχει δει κάποια από τις συνήθως sold out παραστάσεις του, πραγματικά χάνει. Ο 49χρονος Αμερικανός κωμικός, γεννημένος στο Dallas του Texas, είναι πραγματικά ένας πάρα πολύ ταλαντούχος και χαρισματικός καλλιτέχνης. Με περισσότερες από 4 εκατομμύρια πωλήσεις DVDs και πάνω από 350 εκατομμύρια “χτυπήματα” στο youtube, ο Jeff Dunham δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένας από τους δημοφιλέστερους και καλύτερους stand-up κωμικούς όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και στην Ευρώπη. Σε αυτόν άλλωστε αποδίδεται και η αναγέννηση του συγκεκριμένου καλλιτεχνικού είδους λόγω της σημαντικής συμβολής του, καθώς θεωρείται ο σπουδαιότερος εγγαστρίμυθος από την εποχή του Edgar Bergen. Ανάμεσα στους χαρακτήρες που χρησιμοποιεί ο Jeff Dunham στα shows του που πλέον έχουν γίνει διάσημοι και χαρίζουν άφθονο γέλιο είναι ο Walter, ο Peanut, ο Bubba J και ο Achmed the Dead Terrorist.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes ο Dunham είναι ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος κωμικός στις Ηνωμένες Πολιτείες και όσοι δείτε τα video που ακολουθούν, θα καταλάβετε γιατί.







2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Μαριβίλη :) Όντως ο τύπος δεν υπάρχει, γι'αυτό είπαμε να κάνουμε ένα post για αυτόν γιατί πραγματικά έχει πολύ γέλιο!
    p.s Όπως σου είπε και ο Θοδωρής χτες, εγώ έχω το basset. Είναι ο Φέρεντς και είναι 3 χρονών :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...