Google Website Translator Gadget

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Love and Other Drugs

 
Υπάρχουν ταινίες που τις βλέπεις μόνο και μόνο για να περάσεις την ώρα σου και άλλες που σε προβληματίζουν κιόλας και σε βάζουν να σκεφτείς. Ποιο είναι όμως το καλύτερο; Όταν μια γλυκανάλατη ταινία περιέχει την κατάλληλη δόση προβληματισμού. Ε εντάξει είμαι λίγο υπερβολικός σε αυτά που λέω, αλλά ακούστε με!
Ο Τζέιμι (Τζέικ Τζίλενχαλ) είναι ο κλασικός τύπος γκομενάκια που γυρίζει από τη μία γυναίκα στην άλλη, κάνει σεξ και περνάει καλά. Η γοητεία του τον έχει βοηθήσει τόσο στον ερωτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αυτή η στάση ζωής όμως θ' αλλάξει, από τη στιγμή που θα γνωρίσει την Μάγκι (Αν Χάθαγουεϊ). Πρόκειται για μία κοπέλα μ' ελεύθερο πνεύμα που δεν αφήνει κανέναν και τίποτα να τη γονατίσει. Το πρόβλημα υγείας της, την έχει κάνει αρκετά επιφυλακτική με τους ανθρώπους και γι' αυτό έχει πολύ καιρό να κάνει σχέση. Μέσα σε αυτή την κατάσταση κάνει την εμφάνιση του το φτερωτό χοντροαγγελάκι, ρίχνοντας τα βέλη του.
Μην περιμένετε να δείτε σπουδαίες ερμηνείες, ούτε ευφάνταστους διαλόγους. Είπαμε, είναι μια ταινία που θα καθήσεις για δύο ώρες να τη δεις, θα γελάσεις, αλλά μπορεί να σου φύγει στιγμιαία και ένα μικρό δάκρυ. Έχει αρκετές πινελιές ανθρωπιάς, πολλές αλήθειες, αλλά πάνω απ' όλα αυτό που θα σε κερδίσει είναι ότι δεν θα δεις άλλη μία χαζοκομεντί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...