Google Website Translator Gadget

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Killer Klowns From Outer Space



Why here? Why now? Why...clowns?

Ψάχνοντας σε μια συλλογή από soundtracks κάποιο βράδυ πριν λίγο καιρό, έπεσε το μάτι μου στον τίτλο μιας ταινίας που κάτι μου θύμιζε... Δε μπορούσα με σιγουριά να πω αν είχα δει κάποτε αυτή την ταινία ή όχι, οπότε έριξα μια γρήγορη ματιά στο IMDB για να φρεσκάρω λιγάκι τη μνήμη μου. Με το που είδα την αφίσα της ταινίας, αμέσως κατάλαβα ότι κάπως, κάπου, κάποτε είχαμε “γνωριστεί” εμείς, μάλλον σε κάποιο κανάλι τύπου Tv Magic, Tele City κτλ, τις μεταμεσονύκτιες ώρες λίγο πριν τις διαφημίσεις για τα μαχαίρια Shogun και το καινούργιο υποαλλεργικό μαξιλάρι από την telemarketing.

Έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις ταινίες τρόμου, είπα να την παρακολουθήσω για να δω “τί παίζει”. Φυσικά και δεν περίμενα να δω καμία υπερπαραγωγή, άλλωστε είχα πλήρη επίγνωση του τί έκανα, αφού το “Killer Klowns From Outer Space” δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα teenage b-movie που γυρίστηκε πιο πολύ με χιουμοριστική διάθεση, παρά με σκοπό το τρομάξει. Σε αυτή τη βάση, δεν έχει νόημα να αρχίσει κανείς να “θάβει” μια τέτοια ταινία, που έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν είπε κανένας πως είναι για oscar. Άρα ή την απορρίπτεις εξ αρχής ως μια νεανική b-movie που ξέρεις πάνω-κάτω τι...σε περιμένει ή την βλέπεις χωρίς μετά να διαμαρτύρεσαι και να βρίζεις. Η υπόθεση είναι παρα πολύ απλή: εξωγήινοι με τη μορφή κλόουν προσγειώνονται με το διαστημόπλοιο-τσίρκο τους σε μια μικρή αμερικανική πόλη και τρομοκρατούν τους κατοίκους της.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα καμία πρόθεση να γράψω για αυτή την ταινία, μετά όμως από τις συνεχείς...προσκλήσεις-προκλήσεις από γνωστούς και φίλους, είπα να μην αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη και σήκωσα το γάντι ανταποκρινόμενος.
Η ερώτηση-κλειδί: Να την δω;
Αν είσαι fan των ταινιών τρόμου και σου αρέσει πού και πού να βλέπεις καμιά b-movie, ναι. Αλλιώς....ΜΑΚΡΙΑ! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...