Google Website Translator Gadget

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Ε...ε....έρχεται!


7 Καὶ ὅταν ἄνοιξε τὴν τέταρτην σφραγῖδα, ἄκουσα τὴν φωνὴν τοῦ τετάρτου ζωντανοῦ ὄντος νὰ λέγῃ, «Ἔλα».

8 Ἐκύτταξα καὶ ἰδού, ἕνα πρασινοκίτρινο ἄλογο καὶ ὁ ἀναβάτης ὠνομάζετο Θάνατος καὶ ὁ ᾍδης ἀκολουθοῦσε κατόπιν του. Καὶ τοὺς ἐδόθηκε ἐξουσία ἐπάνω εἰς τὸ τέταρτον τῆς γῆς νὰ φονεύσουν μὲ ρομφαίαν καὶ μὲ πεῖναν καὶ μὲ θάνατον καὶ μὲ θηρία τῆς γῆς. 


Το τελευταίο διάστημα ψάχνοντας στο Ίντερνετ ανακάλυψα μια παράξενη είδηση - “φαινόμενο”. Όλοι γνωρίζουμε την κατάσταση στην Αίγυπτο με Μουμπάρακ, στη Λιβύη με Καντάφι κλπ. Οι αιματοχυσίες συνεχίζονται και οι Έλληνες επιστρέφουν με C130 στην πατρίδα τους. Αυτά εν περιλήψει. Άλλη μία είδηση που έκανε εξίσου τον γύρο του κόσμου μέσω του Reuters ήταν η εμφάνιση του τέταρτου καβαλάρη της αποκάλυψης (βλ. Θάνατο).
Έχουν γίνει πολλές αναλύσεις για την εμφάνιση και φυσικά τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης δεν θα μπορούσαν να μείνουν έξω από το χορό (βλ. Άλτερ), καλώντας και ειδικούς να μιλήσουν επί του θέματος. Οι θεολόγοι αποφάνθηκαν και είπαν ότι έρχεται η συντέλεια του κόσμου και ότι τα μεγάλα κεφάλια προσπαθούν να μας κρύψουν την αλήθεια.
Δεν ξέρω που σταματά η αλήθεια και που αρχίζει η φαντασία, αλλά το σίγουρο είναι ότι η δράση φέρνει και την ανάλογη αντίδραση. Τι θέλω να πω μ' αυτό; Ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και γι' αυτό ξεσηκώνεται. Μέσα σ' αυτή την αναμπουμπούλα είναι φυσικό επακόλουθο να εμφανιστούν και οι γνωστοί προφήτες, που θα πουν ότι αυτά είναι σημεία των καιρών και κάπου εκεί κολλάει και ο καβαλάρης.
Αν προσέξει κανείς τα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν κατά χιλιάδες στο διαδίκτυο και έχει την ανάλογη παρατηρητικότητα, θ' αντιληφθεί ότι όλο αυτό είναι ένα παιχνίδι του τηλεοπτικού φακού, που με την κατάλληλη επεξεργασία από τους “γνώστες” της τεχνολογίας, μετατρέπεται αυτομάτως σε κιτρινοπράσινο άλογο μαζί με κάτι που μοιάζει με άνθρωπο. Κάτι άλλο που αποδεικνύει ότι πρόκειται για μονταρισμένη εικόνα είναι η κίνηση του αλόγου. Από πότε τα άλογα καλπάζουν και με την όπισθεν και πηγαίνουν όπου πάει και η κάμερα;
Το νόμισμα όμως έχει δύο πλευρές κι έτσι δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι σε αυτό που λέμε. Μπορεί όντως να εμφανίστηκε αυτό το “αερικό”. Ίσως, αυτό να είναι το σημείο μηδέν και ίσως τώρα να ξεκινήσουν όλα όσα γράφουν οι Γραφές. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά σαν πολλά δεν έχουν μαζευτεί τώρα τελευταία; Το κακό είναι ότι σιγά σιγά θα αρχίσω να πιστεύω τον Λιακόπουλο και τα παραληρήματά του.
Αν ψάξεις πάντα βρίσκεις ιστορίες συνωμοσίας και καταστροφολογίας, μόνο που πρέπει να γίνεις πιο επιλεκτικός. Μη τρως ότι σου “πετούν” στο πιάτο σου. Μάθε να κοιτάς πίσω από την αυλαία, στο παρασκήνιο. Εκεί βρίσκεται η πραγματικότητα. Όλο αυτό θυμίζει λίγο Μάτριξ, όμως έτσι έχουν τα πράγματα. Αν διανοηθούμε πόσες σκάρτες πληροφορίες λαμβάνουμε καθημερινώς και πόσες άλλες σημαντικές περνούν στα ψιλά γράμματα, τότε θα ήμασταν πιο συνειδητοποιημένοι και έτοιμοι ν' αντιληφθούμε το αληθινό από το κάλπικο.

Και για να πάρετε μία ιδέα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...